2021-06-04 10:48:59• hírek • Szatmár.ro

Lemondott tisztségéről az ittas vezetésen ért Oltean Csongor

Fotó: Oltean Csongor Facebook-oldala
Fotó: Oltean Csongor Facebook-oldala

Péntek hajnalban, Sepsiszentgyörgy területén Oltean Csongor ifjúsági államtitkárt ittas vezetésen érték, melynek okán azonnal lemondott az általa betöltött tisztségről.

„Ma hajnalban ittas vezetésen értek tetten Sepsiszentgyörgyön. Nincs mentségem a tettemre, amiért vállalom a következményeket. Az ittas vezetés semmilyen körülmények között nem elfogadható, az esetemben kiváltképp nem, hiszen összeegyeztethetetlen közszereplői minőségemmel is. Nem szeretnék rossz üzenetet továbbítani a fiatalok felé, éppen ezért az első dolgom az volt, hogy beadtam a lemondásomat az államtitkári tisztségemről” – osztotta meg közösségi oldalán az államtitkár.


Az esetről Kelemen Hunor, az RMDSZ ügyvezető elnöke szűkszavúan csak ennyit írt Facebook-oldalán: „Oltean Csongort ma hajnalban ittas vezetésen érték tetten. Az ifjúsági államtitkár beadta a lemondását, amit elfogadtam és továbbküldtem a miniszterelnöknek. Oltean Csongor tette elfogadhatatlan, ezért ő vállalta a következményeket. Az esetet a továbbiakban nem kommentáljuk.”


Oltean 2021. február 25-én vette az ifjúsági államtitkári stafétát Andra Costache-tól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: